-
اشتغال زایی و کسب درآمد با خرید کباب زن
دوشنبه 5 اسفند 1398 11:05
امروزه شاهد رشد جوانانی هستیم که جویای کار هستند. جوانانی که اغلب دارای تحصیلات دانشگاهی هستند. اکثر جوانان یا افراد به دلیل سیستم اشتباه آموزشی دارای حرفه یا مهارت خاصی نیستند. در نتیجه ورود آن ها به بازار کار بسیار مشکل و سخت است. استخدام در ادارات و نهاد های دولتی تقریبا غیر ممکن است. برای داشتن شغل آزاد نیز در...
-
با رعایت تکنیک های دیزاین غذا، مشتری توان مقاومت در برابر بشقاب
چهارشنبه 24 مهر 1398 16:06
دیزاین یا سرو بشقاب غذا هنر اصلاح، پردازش، چیدمان یا تزئین غذا، برای تقویت جذابیت زیبایی شناختی آن است. نمایش بصری غذا برای بسیاری از سرآشپزها و مشتریان اهمیت زیادی دارد. دیزاین غذا به بهترین شکل باعث میشود، که طعم غذا از نظر روانشناختی برای مشتریان بهتر و دلچسب تر باشد. مشتریان غذایی را که به درستی چیدمان شده است،...
-
هنگام برخورد با مشتری ناراضی چگونه باید رفتار کرد؟
سهشنبه 23 مهر 1398 14:41
هر چقدر رستوران شما خوب باشد، شما نمیتوانید از انتقادات بد رستوران جلوگیری کنید. امروزه جستجوی بهترین رستوران ها در گوگل یک امر رایج است. صنعت رستوران داری در بین همه صنعت ها بیشترین استفاده را از تلفن همراه دارد. تلفن همراه جزء جدایی ناپذیر صنعت رستوران داری است. این بدان معناست، که هر کس با دسترسی به اینترنت...
-
خرید تجهیزات آشپزخانه نو یا دست دوم؟ کدام یک به صرفه تر است!
یکشنبه 21 مهر 1398 12:03
تجهیزات آشپزخانه صنعتی قلب رستوران شما است. در صورتیکه وسایل آشپزخانه رستوران شما مناسب باشند، شما میتوانید انتظار داشته باشیدف که رستوران شما موفق شود. با این حال، تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیاز به سرمایه گذاری قابل توجهی دارند. بنابراین، رستوران ها بر سر دوراهی خرید تجهیزات جدید و نو یا خرید تجهیزات دست دوم قرار...
-
برای راه اندازی رستوران به چه آشپزهایی نیاز داریم
سهشنبه 16 مهر 1398 15:20
آشپزخانه رستوران مهم ترین بخش و شلوغ ترین بخش یک رستوران است. در آشپزخانه رستوران افراد زیادی مشغول به کار هستند. افرادی که هر کدام وظیفه ای خاص بر عهده دارند. آشپز و سرآشپز مهم ترین شغل در آشپزخانه رستوران است. در این مقاله، در مورد سرآشپزها و انواع آشپزهایی که در آشپزخانه رستوران ها ضروری هستند، صحبت خواهیم کرد. قبل...
-
تولیدکنندگان تجهیزات رستوران سربازان جنگ اقتصادی کشور
یکشنبه 14 مهر 1398 10:52
در دورانی که کشور با یک جنگ اقتصاد ی بزرگی روبرو است و انواع تحریم ها را پیش رو دارد، تولید کنندگان میتوانند با تولید محصولی با کیفیت و خوش قیمت مانع خروج ارز از کشور برای تامین تجهیزات و ملزومات مورد نیاز مردم و صنعتگران شوند. از این رو یک تولید کننده ملی میتواند نقشی موثر در رونق کسب و کار و اقتصاد کشور داشته...
-
مدیریت پسماند رستوران را نادیده نگیرید
شنبه 13 مهر 1398 13:23
در حالی که رستوران داران تمام اقدامات لازم را برای اطمینان از درآمد و سود بیشتر انجام میدهند، رستوران ها اغلب جنبه ای اساسی از عملکرد رستوران را نادیده میگیرند: مدیریت پسماند آشپزخانه. در حال حاضر، دو جنبه برای مدیریت پسماندهای آشپزخانه وجود دارد. اولین مورد، اطمینان از ایجاد حداقل ضایعات در رستوران شما است. شما...
-
مدیریت پسماند رستوران را نادیده نگیرید
شنبه 13 مهر 1398 13:19
در حالی که رستوران داران تمام اقدامات لازم را برای اطمینان از درآمد و سود بیشتر انجام میدهند، رستوران ها اغلب جنبه ای اساسی از عملکرد رستوران را نادیده میگیرند: مدیریت پسماند آشپزخانه. در حال حاضر، دو جنبه برای مدیریت پسماندهای آشپزخانه وجود دارد. اولین مورد، اطمینان از ایجاد حداقل ضایعات در رستوران شما است. شما...
-
با رعایت تکنیک های دیزاین غذا، مشتری توان مقاومت در برابر بشقاب غذا را ندارد.
دوشنبه 1 مهر 1398 11:30
دیزاین یا سرو بشقاب غذا هنر اصلاح، پردازش، چیدمان یا تزئین غذا، برای تقویت جذابیت زیبایی شناختی آن است. نمایش بصری غذا برای بسیاری از سرآشپزها و مشتریان اهمیت زیادی دارد. دیزاین غذا به بهترین شکل باعث میشود، که طعم غذا از نظر روانشناختی برای مشتریان بهتر و دلچسب تر باشد. مشتریان غذایی را که به درستی چیدمان شده است،...
-
منوی رستوران کتابچه ای “ظاهراً ساده ” است، اما بسیاری از رستوران ها از اهمیت آن غافل هستند.
یکشنبه 31 شهریور 1398 11:44
منوی رستوران قدرتمند ترین ابزار ارتباطی در رستوران است. چون منوی رستوران نه تنها مهمانان را با غذای شما آشنا میکند و غذاهای شما را به نمایش میگذارد، بلکه باعث تقویت مفهوم و شخصیت برند شما نیز میشود. اما برای داشتن منویی موثر و کارامد، باید از روش هایی خاص استفاده شود. مشتری قبل از تصمیم گیری در مورد سفارش، فقط ۱۰۹...
-
داشتن سایت جذاب رستوران یک مزیت رقابتی قدرتمند است
سهشنبه 26 شهریور 1398 12:20
این روزها جستجوی آنلاین رستوران ها در فضای مجازی و اینترنت به یک روش معمول و رایج تبدیل شده است. بنابراین یک رستوران باید در فضای مجازی و اینترنت حضور پررنگ و قوی داشته باشد. تقریبا اکثر مردم دارای شبکه های اجتماعی هستند. با توجه به این موضوع، صرفاً استفاده کردن از رسانه های اجتماعی به عنوان یک بستر بالقوه بازاریابی...
-
7نکته که به شما کمک می کند هزینه های رستورانتان را مدیریت کنید
یکشنبه 24 شهریور 1398 13:57
صاحبان رستورانها همیشه در تلاش هستند تا هزینه های رستوران خود را مهار کنند. رستوران ها بیشتر برای خرید و دستمزد کارگران هزینه میکنند. با انجام مراحل ذکر شده در این مقاله، شما قادر خواهید بود هزینه های خود را کنترل کرده و مشتریان خود را راضی نگه دارید. بعد از راه اندازی رستوران نوبت به مدیریت رستوران است. مراحل...
-
رنگ های رستوران ابزاری برای شکل دادن به نحوه رفتار مشتریانتان
شنبه 23 شهریور 1398 11:50
زمانی که شما وارد یک رستوران میشوید، اولین حسی که شروع به فعالیت میکند، حس بینایی است. و رنگ های به کار رفته در رستوران توجه شما را به خود جلب میکند. بنابراین یک رستوران دار موفق به انتخاب رنگ ها در رستوران دقت میکند. اکنون که میدانید، رنگها چه تاثیری روی مشتریان شما خواهند گذاشت، باید بدانید که کدام رنگ ها یهتر...
-
حضور تیستر معروف آمریکایی Guy Fieri در رستوران ایرانی در تگزاس
شنبه 23 شهریور 1398 10:23
رستوران ایرانی زیادی در سراسر دنیا افتتاح شده است. رستوران هایی که در آن، طعم دلچسب و خوشمزه غذاهای اصیل به مردم معرفی میشود. اکثر ایرانیهایی که از ایران خارج شده اند، برای کسب درآمد، اقدام به راه اندازی رستوران کرده اند. و در آن غذاهای اصیل ایرانی را برای مردم سرو میکنند. و تفریبا همه آن ها موفق شده اند. Guy Fieri...
-
دستگاه کباب زن مدل PS600H
چهارشنبه 20 شهریور 1398 12:49
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS600H سیخ گیری یکنواخت و یک دست کیفیت ظاهری مناسب عدم نیاز به نیروی ماهر عدم انتقال آلودگی صرفه جویی در زمان صرفه جویی در مصرف انرژی گارانتی: دوازده ماه خدمات پس از فروش: ده سال معرفی دستگاه کباب زن اتوماتیک |دستگاه کوبیده زن اتوماتیک مدل PS600H دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS600H مناسب...
-
دستگاه کباب زن|کباب گیر مدل PS500H
چهارشنبه 20 شهریور 1398 09:30
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS500H سیخ گیری یکنواخت و یک دست عدم نیاز به نیروی ماهر کیفیت ظاهری مناسب عدم انتقال آلودگی صرفه جویی در زمان صرفه جویی در مصرف انرژی گارانتی: دوازده ماه خدمات پس از فروش: ده سال معرفی دستگاه کباب زن اتوماتیک | کوبیده زن اتوماتیک مدل PS500H دستگاه کباب زن اتوماتیک یا کباب گیر یکی از وسایل...
-
دستگاه گوشت خرد کن یا خرد کن گوشت
شنبه 16 شهریور 1398 13:26
ایمنی بالا صرفه جویی در زمان و انرژی مصرف کم برق سود آوری بالا استهلاک پایین طول عمر بالا گارانتی: یک سال خدمات پس از فروش: 10 سال معرفی دستگاه گوشت خرد کن یا خرد کن گوشت دستگاه گوشت خرد کن یک وسیله پرکاربرد در صنعت تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات رستوران است. این دستگاه برای خرد کردن حجم بالای گوشت (حتی گوشت یخ زده)...
-
نقش تجهیزات آشپزخانه صنعتی در کیفیت و کمیت پخت غذای نذری محرم
چهارشنبه 13 شهریور 1398 12:37
هر سال نزدیک ماه محرم که میشویم، جنب و جوش مردم برای آماده کردن و تدراکات لازم این ماه زیاد میشود. محرم شور حال دیگری برای همه مردم و از هر قشری ( پیر و جوان، بزرگ و کوچک، فقیر و ثروتمند و غیره ) دارد. مردم با علاقه وصف نشدنی در حال آماده کردن مساجد، حسینیه ها و تکایا ( تمیز کردن، پهن کردن فرش و غبارروبی) برای شروع...
-
دستگاه کباب گیر کباب زن اتوماتیک مدل PS700H
سهشنبه 12 شهریور 1398 13:20
سیخ گیری یکنواخت و یک دست پخت یکنواخت کباب عدم نیاز به نیروی ماهر کیفیت ظاهری مناسب عدم انتقال آلودگی صرفه جویی در زمان صرفه جویی در مصرف انرژی گارانتی: دوازده ماه خدمات پس از فروش: ده سال معرفی دستگاه کباب زن | کوبیده زن اتوماتیک مدلPS700H این دستگاه یکی از انواع دستگاه های کباب زن اتوماتیک یا کوبیده زن اتوماتیک...
-
دستگاه جوجه زن اتوماتیک
سهشنبه 12 شهریور 1398 12:53
سیخ گیری یکنواخت و در نتیجه پخت بهتر عدم نیاز به نیروی ماهر کیفیت ظاهری مناسب عدم انتقال آلودگی صرفه جویی در زمان گارانتی: دوازده ماه خدمات پس از فروش: ده سال صرفه جویی در مصرف انرژی معرفی دستگاه جوجه زن اتوماتیک این دستگاه برای اولین بار توسط مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی پویا صنعت تولید شد. سیخ زدن جوجه کار اصلی...
-
با غذاهای سنتی شهر جهانی یزد آشنا شوید
یکشنبه 10 شهریور 1398 15:11
بخشی از فرهنگ هر شهر مربوط به غذاهای آن شهر است. غذاهایی که بر اساس آداب و رسوم و حتی موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی آن شهر شکل میگیرند. طعم غذاهای سنتی دلنشین و دلچسب است. محال ممکن است شما به شهری سفر کنید اما از طعم غذاهای سنتی آن نچشید. در این مقاله شما را با غذاهای سنتی یزد ( شهر جهانی یزد ) آشنا میکنیم. انواع...
-
دستگاه قیمه زن
شنبه 9 شهریور 1398 10:38
دستگاه قیمه زن: عدم نیاز به نیروی ماهر ایمنی بالا کیفیت ظاهری مناسب عدم انتقال آلودگی صرفه جویی در زمان صرفه جویی در مصرف انرژی گارانتی: دوازده ماه خدمات پس از فروش: ده سال معرفی دستگاه قیمه زن قیمه زن یکی از محصولات مجموعه تولیدی شرکت پویا صنعت است. از این دستگاه برای خرد کردن و قیمه کردن انواع گوشت استفاده میشود....
-
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدلPS400A
شنبه 9 شهریور 1398 09:20
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400A سیخ گیری یکنواخت و یک دست عدم نیاز به نیروی ماهر کیفیت ظاهری مناسب عدم انتقال آلودگی صرفه جویی در زمان صرفه جویی در مصرف انرژی گارانتی: دوازده ماه خدمات پس از فروش: ده سال معرفی دستگاه کباب زن | دستگاه کباب گیر اتوماتیک مدل PS400A دستگاه کباب گیر اتوماتیک یا کباب زن مدل PS400A...
-
بیماری مچ درد یا سندرم تونل کارپال که کباب گیر حرفه ای را تهدید می کند
پنجشنبه 7 شهریور 1398 09:45
کباب گیر چیست؟ یا بهتر بگوییم کباب گیر حرفه ای کیست؟ چرا فعالان حوزه صنعت تجهیزات آشپزخانه صنعتی به فکر طراحی دستگاه کوبیده زن یا کباب زن شده اند؟ در آشپزخانه های صنعتی به فردی که کباب را به سیخ میزند در اصطلاح کباب گیر میگویند. در ظاهر این شغل و حرفه آسان به نظر میرسد, اما این شغل همانند سایر مشاغل دارای سختی ها و...
-
ثروتمند شدن از طریق آشپزی
چهارشنبه 6 شهریور 1398 15:18
یک ضرب الامثل قدیمی میگوید ‘ یکی از راه های رسیدن به قلب انسان ها شکم است!’ یک غذای خوشمزه و خوش طعم میتواند بدترین شرایط را به بهترین شرایط تبدیل کند. کمتر کسی فکر میکرد آشپزی به یکی از صنعت های پردرآمد در دنیا تبدیل شود. دنیای آشپزی به دلیل تنوع رنگ, بو و مزه, دنیایی رنگارنگ و خوشمزه است. افراد زیادی وارد این...
-
طراحی و دکوراسیون آشپزخانه صنعتی
چهارشنبه 6 شهریور 1398 11:34
طراحی و دکوراسیون آشپزخانه صنعتی یکی از مهم ترین بخش های راه اندازی آشپزخانه صنعتی و راه اندازی رستوران است. هرچه این طراحی به روز تر و مناسب تر باشد, راندمان آشپزخانه صنعتی افزایش مییابد. طراحی و دکوراسیون آشپزخانه صنعتی شامل مؤلفه های متعددی می باشد که ذیلاً به رئوس آنها اشاره می گردد: طراحی و دکوراسیون شامل کف،...
-
افزایش فروش رستوران با تبلیغات در اینستاگرام
سهشنبه 5 شهریور 1398 11:45
تبلیغات در فضای مجازی به خصوص تبلیغات اینستاگرام, یکی از روش های بازاریابی نوین و جدید برای افزایش فروش رستوران است. اینستاگرام با بیش از 500 میلیون کاربر ماهانه یکی از بهترین روش ها برای تبلیغات رایگان است, که میتواند اثر قابل توجهی بر فروش رستوران و افزایش مشتری رستوران داشته باشد. اکثر رستوران ها و فست فود ها یا...
-
مراحل راه اندازی رستوران و رستوران داری از صفر تا صد
دوشنبه 4 شهریور 1398 13:42
رستوران داری و مدیریت رستوران یک شغل پردرآمد ولی در عین حال بسیار سخت و طاقت فرساست. برای داشتن یک رستوران شیک و موفق باید مراحل راه اندازی رستوران ( صفر تا صد راه اندازی رستوران ) را به صورت کامل و با دقت انجام داد. اغلب افراد فکر می کنند برای راه اندازی رستوران فقط باید به تجهیزات رستوران توجه کنند. اما این دیدگاه...
-
دستگاهی چند کاره مناسب برای تهیه همبرگر، کتلت و شامی کباب
دوشنبه 4 شهریور 1398 11:17
دستگاه همبرگر زن اتوماتیک 1000 تایی اندازه یکسان همبرگر ها عدم نیاز به نیروی ماهر کیفیت ظاهری مناسب عدم انتقال آلودگی صرفه جویی در زمان گارانتی: دوازده ماه خدمات پس از فروش: ده سال صرفه جویی در مصرف انرژی معرفی دستگاه همبرگر زن اتوماتیک | برگر زن اتوماتیک 1000 تایی دستگاه همبرگر زن اتوماتیک 1000 تایی مناسب برای تهیه...
-
کباب کوبیده یک غذای ایرانی اما با محبوبیتی جهانی
یکشنبه 3 شهریور 1398 13:39
ایران کشوری چند هزار ساله با تنوع غذایی گسترده است. غذاهایی اصیل که آوازه خوشمزه بودن آنها در سراسر دنیا پیچیده است. یکی از این غذاهای محبوب کباب کوبیده است. طعم خوشمزه و دلچسب کباب کوبیده سبب شده است، کباب کوبیده نه تنها محبوب خانوادههای ایرانی، بلکه محبوب مردم جهان نیز شود. کباب کوبیده غذای محبوب برای دورهمیهای...