یک ضرب الامثل قدیمی میگوید ‘ یکی از راه های رسیدن به قلب انسان ها شکم است!’ یک غذای خوشمزه و خوش طعم میتواند بدترین شرایط را به بهترین شرایط تبدیل کند. کمتر کسی فکر میکرد آشپزی به یکی از صنعت های پردرآمد در دنیا تبدیل شود. دنیای آشپزی به دلیل تنوع رنگ, بو و مزه, دنیایی رنگارنگ و خوشمزه است. افراد زیادی وارد این دنیای رنگی شده اند و از طریق آن به ثروت قابل توجهی دست یافته اند.
موفقیت در آشپزی به سن و سال وابسته نیست. فقط به پشتکار و تلاش زیاد همراه با چاشنی خلاقیت و تنوع نیاز دارد. غذای خوشمزه را فراموش نکنید.
در این مقاله شما را با افرادی که از طریق آشپزی به ثروت زیادی دست یافته اند آشنا میکنیم.
” رنه رزپی” مالک برترین رستوران جهان از راه شکم به شهرت و ثروت رسیده است. این سرآشپز معروف در سن 34 سالگی توانست به یکی از سرآشپران مطرح دنیا تبدیل شود. او برای کسب این موفقیت سختی های زیادی را پشت سر گذاشت. زمانی که او برای یک سفر تفریحی به اسپانیا رفته بود با موفقیت چشمگیر رستوران جاردین سنز آشنا شد. او تصمیم گرفت در اسپانیا ماندگار شود . آنقدر تلاش کرد تا توانست نظر سرآشپز رستوران”فران آدریا” را جلب کند و به مدت یک سال آنجا مشغول به کار شد.
در سال 2008 در نظر سنجی مردم به عنوان بهترین رستوران جهان شناخته شد. و همچنین در نظرسنجی که از مطرح ترین سرآشپزهای جهان انجام شد در مقام سومین رستوران جهان قرار گرفت. این آشپز دو کتاب در زمینه آشپزی نوشته است. کتاب “آشپزی نورادیک نما”در سال 2006 و کتاب”نوما: زمان و مکان در آشپزی نورادیک” را در سال 2010 منتشر کرد.
داستان زندگی این آشپز کمی طولانی تر از بقیه است. او برای کسب درآمد و کمک به خواهرش در هتل «راکسبری هاوس» اسکاتلند در بخش آشپزخانه به کار مشغول شد. او متوجه شد به آشپزی علاقه زیادی دارد. و میتواند غذاهای متنوعی تهیه کند. در نتیجه برای یادگیری بیشتر آشپزی به لندن مهاجرت کرد. او به مدت دو سال و ده ماه در رستوران «مارکو پیروایت» مشغول به کار شد. لذا برای پیشرفت در زندگیاش به لندن عزیمت کرد تا در رستورانهای بزرگ کار کند و به آموختههایش بیفزاید. او به مدت دو سال و ده ماه در رستوران «مارکو پیروایت» مشغول به کار شد. سرآشپز هاردی که یکی ازسرآشپزان مطرح دوران خود بود به او پیشنهاد کرد تا غذاهای فرانسوی را نیز یاد بگیرد. لذا او به پاریس رفت و شاگرد آلبرت روکس (یکی از سرآشپزان مطرح فرانسوی) شد.
آلبرت به استعداد بی نظیر وی پی برد. به همین منظور او را در هتل دیوا در کوه آلپ فرانسه به کار مشغول کرد تا هم آموزش ببیند و هم با نوآوریهایش غذاهای رنگارنگ تهیه کند. گوردون سه سال در فرانسه زندگی کرد و به آموختههایش افزود. سپس تصمیم گرفت به لندن بازگردد و در آنجا حرفه خود را ادامه دهد.
گوردون در سال 1998 در چلسی یک رستوران باز کرد. و در سال 2001 رستوران خود را گسترش داد. و سه شعبه دگیر از رستوران خود را در شهرهای مختلف انگلیس افتتاح کرد. پس از انگلیس نوبت دیگر کشورها بود که از دست پخت گوردون سود ببرند.
او در دبی رستوران erreV را افتتاح کرد. سپس در سال 2005 رستوران گوردون رامسی را در توکیو افتتاح کرد. در سال 2006 موفق شد در نیویورک رستوران دیگری راه اندازی کند. سپس به پومونای کالیفرنیا رفت و در آنجا هم رستوران تاسیس کرد.
او در خور دبی یک رستوران باز کرد و آن را erreV نام گذاشت. بعد به توکیو رفت و در سال 2005 رستوران گوردون رامسی را در توکیو افتتاح کرد. در سال 2006 نیز در نیویورک رستوران دیگری برپا کرد، سپس به پومونای کالیفرنیا رفت و در آنجا هم رستوران تاسیس کرد. به این ترتیب شهرت گوردون جهانی شد. او خلاقیت زیادی در پخت و طبخ غذا به کار میبرد و همین مسئله سبب شهرت وی شده است.
او هماکنون به عنوان یکی از سه آشپز معروف انگلیس به شمار میرود و در جولای سال 2006 جوایزی به دلیل بهترین آشپزی از انجمن بهداشت و تغذیه انگلیس دریافت کرد. او نه تنها به مزه و شکل غذاها توجه دارد بلکه سعی در ارائه مقویترین و پر ویتامینترین غذاهای هوشمزه به مردم را دارد.
در سپتامبر سال 2006 نام گوردن رامسی در لیست صد نفر فرد معروف انگلیس در مجله کاترر قرار گرفت. همچنین او در کانال های مختلف تلویزینی برنامه آشپزی دارد. او همچنین 14 کتاب آشپزی را نوشته و به چاپ رسانده است. . در مجله تایمز شنبه نیز در ستون آشپزی مطالبی در مورد فواید موادغذایی و طبخ صحیح غذاها مینویسد.
گوردون رامسی از درآمد حاصله خود قسمتی را صرف مردم نیازمند میکند.
او تاکنون چند موسسه خیریه افتتاح کرده است. او برای مردم بیمار و فقیر مبتلا به ایدز در هند مبلغ صد هزار یورو پرداخته تا صرف دارو و بیمارستان شود.
او از دوران کودکی علاقه زیادی به آشپزی و پختن غذای خوشمزه داشت . برای دوستانش غذاهای ساده ای با میوه و سبزیجات آماده میکرد. در دوران نوجوتنی به کلاس آشپزی رفت. او غداهای ابتکاری خود و روش پخت آن ها را یادداشت میکرد. او برای افزایش مهارت خود و رسیدن به آروزیش به هامبورگ آلمان (محل غذاهای متنوع آشپزهای آلمانی) رفت.
او با همکاری دوستش رستوران کوچکی به نام خانه سفید راه اندازی کرد. او رستورانش را به نحوی طراحی کرد تا مشتریان بتوانند نظاره گر فرایند آماده شدن طبخ غذا باشند. در نتیجه روزبه روز به تعداد مشتریان او اضافه شد. همچنین غذاهایی که او آماده میکرد سالم و مغزی و در دسترس عموم مردم بود.
تیم مالزر با چنین برجستگیهایی توانست در شبکه Vox برنامه روزانه داشته باشد و او هم اکنون به همراه نامزد و دستیارش به آموزش آشپزی در این شبکه میپردازد. دستورات آشپزی او به چند زبان ترجمه شده و به صورت CD به فروش میرسد. او توانسته در بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی طرفدار پیدا کند و شناخته شود.
او را به عنوان پدر رستوران های مدرن میشناسند. او اولین کسی است که موفق به دریافت سه ستاره میشیلن شده است. این آشپز موفق که هم اکنون نامش در بسیاری از نقاط جهان شناخته شده و ثروت قابل توجهی از این راه به دست آورده، در یک مصاحبه تلوزیونی گفت: به نظر من بسیاری از آشپزهای معروف دنیا فقط به خاطر خودشان آشپزی میکنند، نه به خاطر غذا اما زنها اغلب فراموش میکنند که مادر طبیعت، هنرمند واقعی است.
می اُلیور برنده? جایزه امی موفق شد, دولت کشورش را وادار کند تا بودجه تغذیه مدارس را افزایش دهد. او همچنین توانست نوجوانانی از قشر محروم را تبدیل به سرآشپزان حرفه ای کند.
آشپزخانه جیمی نام رستوران او در لندن و هم عنوان یک مجموعه تلوزیونی است که بسیار موفق از آب در آمده بود. مجموعه رستورانهای او هر کدوم با 15 شعبه در آمستردام، ملبورن و کورنوال قرار دارند. که در همه ی آن ها غذای خوشمزه سرو میشود.
موفقیتهای حرفهای جیمی در تلویزیون با برنامههای مثل «فرار بزرگ جیمی» ادامه پیدا کرد. در این برنامه او به سراغ آشپزی ایتالیای ها رفت. و غذای خوشمزه ایتالیایی را آموزش داد. برنامه تلویزیونی بعدی او جیمی در خانه نام داشت . در این برنامه او برای آشپزی از سبزیجاتی که خودش پرورش داده بود استفاده میکرد. او در برنامه شام های جیمی با گوشت پرندگان نگاهی انتقادی به مسائل پرورش طیور داشت. او از طریق این برنامه ها توانست ثروت هنگفتی به دست آورد.
این افراد به راحتی و فقط از طریق پشتکار دز زمینه آشپزی و داشتن خلاقیت توانسته اند به ثروت زیادی دست پیدا کنند. پختن غذای خوشمزه می تواند یکی از راه ها برای کسب درآمد و ثروت باشد. برای مطالعه مقاله های بیشتر ما را همراهی کنید.
شما میتوانید آخرین اخبار و محصولات جدید شرکت را از طریق توییتر و اینستاگرام دنبال نمایید.