ایران کشوری چند هزار ساله با تنوع غذایی گسترده است. غذاهایی اصیل که آوازه خوشمزه بودن آنها در سراسر دنیا پیچیده است. یکی از این غذاهای محبوب کباب کوبیده است. طعم خوشمزه و دلچسب کباب کوبیده سبب شده است، کباب کوبیده نه تنها محبوب خانوادههای ایرانی، بلکه محبوب مردم جهان نیز شود. کباب کوبیده غذای محبوب برای دورهمیهای خانوادگی است. و درست کردن کباب کوبیده و سیخ گرفتن کباب باعث لذت و سرگرمی خانوادهها میشد. اکثر توریست ها از طعم دلنشین کباب ایرانی لذت برده اند. ایرانیان مقیم کشورهای دیگر با یادگیری فوت و فن کباب درست کردن، راه اندازی رستوران ایرانی و سرو غذاهای سنتی به خصوص کباب در رستورانهای خود، باعث شده اند که پای کباب اصیل ایرانی به دیگر کشورها نیز باز شود. دستور پخت کباب کوبیده تقریبا در همه جای ایران به یک شکل است.
درست کردن کباب ، به راحتی خوردن کباب نیست. فوت وفن کباب درست کردن خیلی سخت و پیچیده است. درست کردن کباب سه مرحله دارد. که هر مرحله فوت و فن خاص خود را دارد.
برای درست کردن و پختن کبابی خوشمزه باید هر سه مرحله به درستی انجام شود. اما افراد محدودی هستند که فوت و فن کباب درست کردن را بداند. و که بتوانند این سه مرحله را به خوبی انجام دهند. به همین دلیل اکثر خانوادهها ترجیح میدهند، کباب را از کبابی یا رستوران تهیه کنند.
با گسترش اینترنت، اکثر مردم با انواع دستور پخت کباب کوبیده آشنا شدند . به این ترتیب مشکل تهیه مایه و خمیر کباب حل شد . اما مشکل سیخ گرفتن کباب و پخت کباب همچنان ادامه داشت .
کباب سیخ گرفتن در ظاهر بسیار آسان به نظر میرسد اما در حقیقت یک هنر است. یکی از فوت و فن کباب درست کردن سیخ گیری کباب است. مشکل سیخ گرفتن کباب در منازل و رستوران ها وجود داشت. در منازل افراد ماهر برای سیخ گیری کباب وجود نداشت. در نتیجه کباب از نظر ظاهری شکیل نبود و در اکثر مواقع کباب از روی سیخ میریخت. چالش سیخ گیری کباب در رستوران ها و کبابی ها به گونه ای دیگر است. این مراکر معمولا نیروی ماهری برای سیخ گرفتن کباب دارند .
بعضی از شرکت ها برای حل مشکل سیخ گرفتن کباب برای منازل، دستگاه کباب زن یا کوبیده زن خانگی را طراحی و تولید کردند. که میتوانست نیاز خانگی را برای پخت کباب خوشمزه ( در صورت داشتن یک مایه کباب خوب) برآورده کند.
دستگاه کباب زن یا کوبیده زن خانگی پاسخگوی نیاز رستورانها و کبابیها نیست. و نمیتوانست مشکلات ذکر شده در بالا را رفع کند.
در نتیجه برای حل این مشکل، شرکت های تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران اقدام به تولید دستگاه کوبیده زن یا کباب زن صنعتی کردند. این دستگاه، کمک شایانی به حل مشکلات کبابیها و رستورانها کردند. به دلیل عدم دخالت دست وضعیت بهداشت در فرایند تهیه و پخت کباب بهبود پیدا کرد. همچنین سرعت سیخ گیری کباب را به صورت قابل ملاحظه ای افزایش داد. استفاده از دستگاه کباب زن یا کوبیده زن هزینه تمام شده کباب را نیز کاهش داد. چون عملکرد این دستگاه ها طوری طراحی شده است که نیروی ماهر نیاز ندارد. در نتیجه وابستگی به نیرو را نیز کاهش پیدا کرد. با کاهش هزینه نیروی انسانی، هزینه خرید دستگاه کباب زن یا کوبیده زن به سرعت و طی یک دوره کوتاه بر خواهد گشت. و دستگاه کوبیده زن یا کباب زن تبدیل به یک سرمایه ارزشمند برای رستوران شما خواهد شد.
اغلب مردم ترجیح میدهند که کباب را روی ذغال تهیه کنند. چون عقیده دارند کباب ذغالی خوشمزه تر است. اما طبق تحقیقات پخت کباب روی ذغال سرطان زاست. همچنین چون چربی گوشت روی ذغال میریخت، باعث ایجاد دود زیاد در محیط میشد. در رستوران ها پخت تعداد زیادی سیخ کباب روی منقل زمان بر و طاقت فرساست. از طرفی مغز پخت کردن کباب روی منقل ذغالی خیلی سخت است. در نتیجه دستگاه کباب پز تابشی تولید شد. این دستگاه قابلیت پخت تعداد زیادی سیخ کباب را در ساعت دارد. از همه مهم تر چون حرارت از دو طرف به کباب ها میرسد کباب ها کاملا مغز پخت میشود.
همین دلایل سبب شده است که، مردم اطمینان بیشتری نسبت به سالم بودن کباب داشته باشند. در نتیجه از خوردن آن لذت بیشتری ببرند.
امروزه حوزه آشپزی نیز مدیون صنعت و تکنولوژی است. چون با ورود آنها به این حوزه, شاهد تغییرات بسیاری در فرایند آماده سازی، تهیه و پخت غذاها هستیم. که همین امر باعث افزایش رضایت مشتریان، کاهش چشمگیر هزینهها و ارتقا بهداشت در صنایع غذایی شده است.
شما میتوانید آخرین اخبار و محصولات جدید شرکت را از طریق توییتر و اینستاگرام دنبال نمایید.
دستگاه کباب پز تابشی مدل PS1200K3 کباب پز ایستاده و تمام اتوماتیک است. و از آن فقط برای پخت انواع کباب ها استفاده میشود. در این دستگاه سیخ ها به صورت ثابت روی زنجیر در دستگاه قرار میگیرند. در این دستگاه از سمت چپ و راست به کباب ها حرارت داده میشود. در نتیجه کباب ها خوب مغز پخت شده و نیازی به جا به جایی سیخ ها نیست. برای شستشوی دستگاه, دستگاه باید کاملا سرد باشد. با یک ماده شستشو کاملا چربی ها را از بین برده و با یک دستمال مرطوب ماده شستشو را از روی دستگاه برطرف کنید . سپس با مواد مخصوص براق کننده استیل موجود در بازار و دستمال خشک دستگاه را کاملا تمیز نمایید.
این دستگاه دارای گارانتی 12 ماه و خدمات پس از فروش ده ساله می باشد. خدمات پشتیبانی و یا خدمات پس از فروش تنها از طریق کارشناسان خبره شرکت صورت می پذیرد. بدیهی است در صورتی که دستگاه کباب پز سالاماندر تابشی پویا صنعت توسط شخص یا گروه دیگری تعمیر شود. فاقد گارانتی خواهد بود. این دستگاه در موارد دیگری نظیر آسیب دیدن دستگاه به صورت غیر متعارف یا آسیب به دلیل حمل و نقل نا مناسب تا دفتر خدمات فنی شرکت نیز فاقد گارانتی اتلاق می گردد.
شما میتوانید آخرین اخبار و محصولات جدید شرکت را از طریق یوتیوب و اینستاگرام دنبال نمایید.
دستگاه کباب زن اتوماتیک | کوبیده زن اتوماتیک مدل PS400H به دلیل کوچک بودن و داشتن اندازه مناسب یکی از محصولات پرفروش است. به دلیل کم حجم بودن این دستگاه را با نام کباب گیر رومیزی نیز میشناسند. همچنین این دستگاه یک محصول صادراتی با کیفیت تولید بالا می باشد. دستگاه کباب گیر رومیزی مدل PS400H برای فضاهایی کوچک و آشپزخانه هایی که دارای ظرفیت تولید کم یا متوسط هستند پیشنهاد می گردد.
در صورتی که سوالی در ذهن شما در مورد انواع دستگاه کباب زن به وجود آمده است, پیشنهاد میکنیم بخش سوالات متداول کباب زن را مطالعه فرمایید.
مشخصات فنی دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400H:
دستگاه کباب زن PS400H برای سیخ گیری کباب تا وزن 120 گرم مناسب است. این دستگاه پس از چند ساعت کار (2 ساعت) به دلیل توان موتوری و داغ شدن روغن هیدرولیک دستگاه نیاز به 1 ساعت خاموشی و استراحت دارد. از این رو گزینه مناسبی برای رستوران ها و مراکز طبخ غذای با ظرفیت کوچک و توسط است (در صورتی که نیاز به دستگاه ای با ظرفیت سیخ گیری کباب تا وزن 400 گرم و توان عملیاتی 24 ساعته دارید، توصیه می گردد از دستگاه کباب زن PS500H یا دستگاه کباب زن PS600H استفاده نمایید)
دستگاه کوبیده زن اتوماتیک اتوماتیک مدل PS400H دارای گارانتی 12 ماهه و خدمات پس از فروش ده ساله می باشد. خدمات پشتیبانی و یا خدمات پس از فروش تنها از طریق کارشناسان خبره شرکت صورت می پذیرد. بدیهی است در صورتی که دستگاه کباب گیر مدل PS400H پویا صنعت توسط شخص یا گروه دیگری تعمیر شود. فاقد گارانتی خواهد بود. این دستگاه در موارد دیگری نظیر آسیب دیدن دستگاه به صورت غیر متعارف یا آسیب به دلیل حمل و نقل نا مناسب تا دفتر خدمات فنی شرکت نیز فاقد گارانتی اتلاق می گردد.
شما میتوانید آخرین اخبار و محصولات جدید شرکت را از طریق یوتیوب و اینستاگرام دنبال نمایید.
دستگاه استخوان جدا کن جدیدترین محصول مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی پویا صنعت میباشد. این دستگاه جزء تجهیزات آماده سازی آشپزخانه است. این دستگاه برای جدا کردن گوشت مرغ (ران مرغ و بازو مرغ) از استخوان مناسب میباشد. این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که فضای زیادی را اشغال نمیکند. ابعاد دستگاه 70*50*50 سانتی متر است. وزن دستگاه حدود 17 کیلوگرم است. این وزن باعث میشود جا به جایی آن با سهولت انجام شود. این دستگاه به صورت پنوماتیک است. دستگاه استخوان جدا کن گوشت مرغ را بدون اینکه له شود به راحتی از استخوان جدا میکند. با استفاده از این دستگاه شما میتوانید به راحتی گوشت مرغ را به صورت سالم و صحیح جدا کنید.
این دستگاه دارای گارانتی 12 ماه و خدمات پس از فروش ده ساله می باشد. خدمات پشتیبانی و یا خدمات پس از فروش تنها از طریق کارشناسان خبره شرکت صورت می پذیرد. بدیهی است در صورتی که دستگاه استخوان جدا کن پویا صنعت توسط شخص یا گروه دیگری تعمیر شود. فاقد گارانتی خواهد بود. این دستگاه در موارد دیگری نظیر آسیب دیدن دستگاه به صورت غیر متعارف یا آسیب به دلیل حمل و نقل نا مناسب تا دفتر خدمات فنی شرکت نیز فاقد گارانتی اتلاق می گردد.
شما میتوانید آخرین اخبار و محصولات جدید شرکت را از طریق توییتر و اینستاگرام دنبال نمایید.